e-Twinning Projemizin 2.si de Onaylandı

Bir projemiz daha onaylandı.

Okulumuz #örgüneğitimilebirliktehafızlık Ortaokul öğretmenlerinden Zeynep Biçer Özdemir' in kurucu ortak olduğu "Challenge Me for a Healthier Body" adlı E-twinning projemiz onaylanmıştır.

Projede İspanya ve Polonya' dan birer okul ile birlikte toplamda 7 okul çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkçesi "Daha Sağlıklı Bir Vücut İçin Meydan Okuyorum" olan projemiz öğrencilerin beslenmelerine ve sağlıklarına katkıda bulunmak için geliştirilmiştir. Projemizde öğrencilerimizin yeme alışkanlıklarını nasıl değerlendirecekleri, sağlıksız yeme alışkanlıklarını sağlıklı olanlarla nasıl değiştirecekleri yeni ve daha sağlıklı olan alışkanlıkları nasıl destekleyeceklerini öğrenmeleri üzerine çalışacağız. Öğrencilerimize sağlıklı alışkanlıkları haftalık meydan okumalarla kazandırmayı amaçlıyoruz.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

13-03-202213-03-2022

Yayın: 13.03.2022 - Güncelleme: 13.03.2022 21:16 - Görüntülenme: 337