Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında eğitim kurumlarımızdaki gıda güvenliği ve kalitesinin artırılmasını sağlamak, beslenme ve fiziksel aktivite ortamlarını iyileştirmek,öğrenci, veli ve öğretmenlerimizde; sağlıklı beslenme kültürü oluşmasını sağlamak, öğrencilerimizi ve velilerimizi gıda okuryazarlığı konusunda bilinçlendirmek, okullarda öğrencilerimizi geleneksel tatlarla buluşturmak, gıda israfına yönelik bilinçlendirme sağlamak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde öğrencilerimize servis edilen yiyeceklerin, öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerinde etkisi olması sebebiyle okul ve kurumlarda, gıda güvenliği ile yeterli ve dengeli beslenme konularında farkındalık geliştirme hedeflenmiştir.

Bu doğrultuda oluşturulan "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında gerekli bilgilendirme dökümanları, program detayları, görsel içerikler ve okullarımızda yürütülecek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr  adresinde paylaşılmaktadır

Ailemize hoş geldiniz.

Hafızlık ortaokulu sınav sonuçları...